"I'm curious about other people. That's the essence of my acting. I'm interested in what it would be like to be you."
- Meryl Streep
INTENSIEVE MAAR ONTSPANNEN ACTEERWEEK IN DE ZOMERBREAK
Summerschool
Deze unieke acteerweek is voor iedereen die zijn/haar acteertalent wil ontwikkelen.

Tijdens deze training leer je, in een week, op een ontspannen maar toch professionele manier je eigen acteermogelijkheden ontdekken. We zullen je alle (basis)vaardigheden leren die je nodig hebt om te gaan acteren en werken toe naar een eigen eindproductie!
De repetities en opnames zullen plaatsvinden in en rond onze studio in Almere.
Tijdens de acteerlessen worden al jouw scènes telkens achteraf direct bekeken zodat je meteen kunt zien en ervaren wat je goed deed en waar je nog aan dient te werken.

Deze cursus is bedoeld voor iedereen mèt en zonder acteer- en camera-ervaring. Uiteraard zullen wij bij de rolverdeling rekening houden met de ervaringen die iedereen heeft!

 

"Een gram gedrag zegt meer dan een kilo woorden"

In deze zonnige acteerweek zal je o.a. leren:

  • Werken met mise-en-scene en stem
  • Teksten op verschillende manieren te interpreteren (zowel monoloog als dialoog)
  • Werken met verschillende camerashots
  • Veel spel plezier te hebben...
  • kortom: het ontdekken van jouw eigen mogelijkheden voor de camera.

 

Klik voor alle cursus-info

Klik hier om je in te schrijven
Enkele reacties

Weer een ontzettend leuke en leerzame dag gehad bij de Acting Summerschool....... De laatste dag van de actor summerschool...snik snik...het was vandaag fantastisch! Echt een aanrader.

Auli Acteur

En nog even een bedankje voor de zeer leerzame en ook leuke ervaring tijdens de Summerschool. Ik heb me vanmorgen bij een aantal castingbureaus ingeschreven, dus we zullen zien...

Claudia Acteur

Je hoort dit natuurlijk heel vaak en het wordt misschien een beetje cliché, maar ik wil je toch nogmaals bedanken voor de heerlijke week. Ik ben zo blij dat ik dit en het eerste acteerweekend gedaan heb. Ik merk dat ik nog heel veel moet leren, maar toch voelt het alsof ik weer een stapje dichter bij mijn droom ben. door jou cursussen geef je mensen echt de kans zichzelf te ontdekken. Ik vind het super goed dat je zoiets doet en ik wil ook nog even zeggen dat jij het ook super doet. Je stelt mensen op hun gemak en je brengt het heel erg leuk. Goed dat je zoveel tijd voor iedereen uitgetrokken hebt.

Nadine Ex-cursist/Acteur
NEXT
PREV