Welkom bij onze acteertrainingen

Acteercursussen en opleidingen

Acteren
Al ruim 26 jaar zijn wij een onafhankelijk acteerinstituut voor iedereen die professioneel wil leren acteren!

Om iedereen de kans te geven te acteren hebben we ons acteertraject zo opgezet dat het zowel achter elkaar als los te volgen is. Zo hebben we ons basistraject onderverdeeld in losse cursussen: Acteren 1, 2, 3 en kan je daarna onze acteeropleiding: the Actorsstudio volgen.
Al onze cursussen en opleiding zijn dus los te volgen en (afhankelijk van de vereiste ervaring voor elk deel) voor iedereen toegankelijk.
Mocht je privéles of coaching willen voor bijvoorbeeld een auditie of om te werken aan een specifiek punt in je spel kan je altijd contact met ons opnemen.

Onze Acteertrainingen - Cursussen & Opleiding
Acteren 1

Het perfecte begin van je acteercarrière.

Meer info over deze cursus
Acteren 2

De volgende stappen op weg naar geloofwaardig spel.

Meer info
Acteren 3

Rolontwikkeling, Scènestudie en auditietraining

Bekijk de cursus

 

Actorsstudio

Onze korte acteeropleiding van drie maanden

Meer weten?
Summerschool

Niet enkel de zon straalt tijdens de zomer ;-)

Acteren in de zomer
Masterclasses

Masters uit binnen- en buitenland geven unieke cursussen en extra verdieping.

Meer informatie
Success is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you are doing you will be successful

RJBSTUDIO is in 1996 opgericht, door acteur en regisseur Joost Buitenweg, als een onafhankelijk en vertrouwd punt, waar aankomende acteurs zich kunnen laten scholen in het acteervak.
Onze cursussen zijn speciaal gericht op iedereen die professioneel wil acteren en in korte tijd voorbereid wil worden op het werken als acteur.
Naast het werken aan geloofwaardig spel, besteden we ook aandacht aan: het doen van audities, het jezelf als acteur in de markt zetten en veel meer praktische informatie die je, naast je talent, nodig hebt om succesvol te acteren.
En dat doen wij met heel veel plezier sinds 1996

1996

Sinds onze oprichting hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en zijn vele ex-cursisten werkzaam als acteur of actrice.
sinds 1996

Methode

Creëren van geloofwaardigheid

In onze methode combineren wij echte emoties, persoonlijke ervaringen en een eerlijke communicatie met je publiek tot een levendige, persoonlijke en waarachtige performance.
Onder begeleiding van gediplomeerde, ervaren en onderscheiden regisseurs/acteurs brengen we je stap voor stap dichter bij jouw eigen acteerdoel.

Realistisch acteren

Al onze trainingen kenmerken zich door een professionele aanpak waarin er aandacht is voor ieders persoonlijke ontwikkeling.
De methodes waarmee wij werken worden in de hele wereld al jaren toegepast door alle grote namen en oscarwinnaars uit de filmwereld.