Over ons

Creativity is nothing but a mind set free

Actie
Al ruim 26 jaar zijn wij een onafhankelijk acteerinstituut voor iedereen die professioneel wil leren acteren!

RJBSTUDIO is in 1996 opgericht, door acteur en regisseur Joost Buitenweg, als een onafhankelijk en vertrouwd punt waar aankomende acteurs zich kunnen laten scholen in het acteervak.
Onze cursussen zijn speciaal gericht op iedereen die professioneel wil acteren en in korte tijd voorbereid wil worden op het werken als acteur.
Naast het werken aan geloofwaardig spel besteden we ook aandacht aan: het doen van audities, het jezelf als acteur in de markt zetten en veel meer praktische informatie die je, naast je talent, nodig hebt om succesvol te acteren.

Onze methode werkt...

Onze manier van werken resulteert er in dat vele ex-cursisten momenteel als acteur of actrice aan het werk zijn en een goede doorstroming vinden bij één van de toneelscholen, zowel nationaal als internationaal.
De vele enthousiaste reacties uit de pers en van onze (ex)cursisten bewijzen onze stelling: "Acteren kan je leren"

Success is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you are doing you will be successful

Acteren gaat over geloofwaardigheid. Over het creëren van een eigen 'echte' realiteit.
Kijkers of publiek zijn enkel geboeid door gemotiveerde en geloofwaardige acteurs.
In onze methode leren wij dus om je karakter, tekst en handelen, echt te vertalen naar het scherm of doek.
Naast talent gaat het bij acteren om bewustzijn, techniek en discipline.
Dit zijn dus zaken die te leren zijn! En dat doen wij met heel veel plezier sinds 1996

1996

Sinds onze oprichting hebben wij een zeer goede reputatie opgebouwd en zijn vele ex-cursisten werkzaam als acteur of actrice.
sinds 1996

Methode

Creëren van geloofwaardigheid

In onze methode combineren wij echte emoties, persoonlijke ervaringen en een eerlijke communicatie met je publiek tot een levendige, persoonlijke en waarachtige performance.
Onder begeleiding van gediplomeerde, ervaren en onderscheiden regisseurs/acteurs brengen we je stap voor stap dichter bij jouw eigen acteerdoel.

Realistisch acteren

Al onze trainingen kenmerken zich door een professionele aanpak waarin er aandacht is voor ieders persoonlijke ontwikkeling.
De methodes waarmee wij werken worden in de hele wereld al jaren toegepast door alle grote namen en oscarwinnaars uit de filmwereld.