One of the things about acting is it allows you to live other people's lives without having to pay the price.

Robert de Niro
Academy award winner

Professioneel Acteren Sinds 1996

Al ruim 20 jaar zijn wij een onafhankelijk acteerinstituut voor iedereen die wil leren acteren!

Internationale acteermethode

Wij hebben een speciale methode van acteren gecreƫerd, die gebaseerd is op het bereiken van geloofwaardig, 'echt' spel. Onze methode bestaat uit een mix van onze eigen internationale ervaringen, samen met de beste acteermethodes voor camera.

Al onze trainingen kenmerken zich door een professionele aanpak waarin er aandacht is voor ieders persoonlijke ontwikkeling. Onder leiding van gediplomeerde en ervaren regisseurs en acteurs begeleiden we je stap voor stap naar het bereiken van jouw acteerdoel

Waarom RJBSTUDIO?

RJBSTUDIO is in 1996 opgericht, door acteur en regisseur Joost Buitenweg, als een onafhankelijk en vertrouwd punt, waar aankomende acteurs zich kunnen laten scholen in het acteervak.

Onze cursussen zijn speciaal gericht op iedereen die professioneel wil acteren en in korte tijd voorbereid wil worden op het werken als acteur. Naast het werken aan geloofwaardig spel, besteden we ook aandacht aan: het doen van audities, het jezelf als acteur in de markt zetten en veel meer praktische informatie die je, naast je talent, nodig hebt om succesvol te acteren.

 

Onze methode werkt

Onze manier van werken resulteert er in dat vele ex-cursisten momenteel als acteur of actrice aan het werk zijn en een goede doorstroming vinden bij een van de toneelscholen, zowel nationaal als internationaal. De vele enthousiaste reacties uit de pers en van onze (ex)cursisten bewijzen onze stelling: "Acteren kan je leren"

 

Intensieve weekenden?

Wij hebben bewust gekozen voor cursussen in de weekenden omdat wij uit ervaring weten dat, wanneer je echt verder wilt met het prachtige acteervak, je weinig hebt aan cursussen van 1 x in de week een paar uurtjes, waarbij je ook elke keer weer moet wennen aan elkaar en de les. Je bent dan juist erg gebaat bij een cursus waarbij je lekker achter elkaar door kan gaan met acteren. Op die manier is je ontwikkeling veel intensiever en optimaler.