Acteeropleiding

Actorsstudio

Meer Cursusinfo

"Een gram gedrag zegt meer dan een kilo woorden"

Korte Acteeropleiding

Onze 'Actorsstudio' is een initiatief van RJBSTUDIO waarmee we, als onafhankelijk acteer-instituut, een verdere professionalisering willen voor beginnende acteurs.

De Actorsstudio is een praktijkgerichte opleiding gericht op mensen die professioneel willen acteren en om in korte tijd te worden voorbereid op het werken als acteur.

Onze Actorsstudio kenmerkt zich door een professionele aanpak, waarin uitdaging, ondersteuning en aandacht voor ieders persoonlijke ontwikkeling de kernwoorden zijn.
Met onze korte acteeropleiding begeleiden we je stapje voor stapje naar het bereiken van jouw doel.
Onze stelregel is: Acteren kun je leren... Met dit in het achterhoofd zullen wij in onze aanpak de acteur centraal stellen en zijn/haar persoonlijke ontwikkeling combineren met het methodisch leren van het prachtige acteervak.
De Actorsstudio is voor iedereen toegankelijk die al enige acteer- en camera-ervaring heeft.
Mensen zonder ervaring raden wij aan om eerst ons basistraject (Acteren 1, Acteren 2 en Acteren 3) te volgen.


Kort


In onze aanpak zijn wij geïnspireerd door de meest invloedrijke acteermethodes van deze tijd zoals bijvoorbeeld; Lee Strasberg (The Method), Sanford Meisner (Meisner Techniek), Konstantin Stanislavsky, Stella Adler en anderen. Samen met onze eigen jarenlange (inter)nationale ervaringen én de eisen van de hedendaagse acteerpraktijk, heeft dit geleid tot een speciale korte opleiding van drie maanden; onze Actorsstudio. Onze Actorsstudio wordt dit jaar twee keer gegeven, verspreid over zes weekenden per keer. Je hebt dus beperkte kans om hieraan te kunnen deelnemen.
Meer informatie staat op www.actorsstudio.nl

 

Aanmelden